FOREDRAG

Erik Hansen-Hansen kan bookes til foredrag om mode og design foredrag og akademiske forelæsninger om mode og design på dansk eller engelsk i regi af f.eks. biblioteker, gymnasier, handelsskoler, universiteter, virksomheder, konferencer, debatter, TV og radio.

Primære ekspertiseområder er især luksus, mode, luksusmode, modefotografi, logotasker, modeblogging, modemagasiner, modemedier, modehistorie, mode og fetichisme, evolutionsteori, modebranding, luksusbranding, designteori, modeentrepreneurship, design management, økonomisk værdi, Østrigsk Økonomi.

Se evt. News for en oversigt over senest nyheder, der omhandler interviews, medieudtalelser med mere.

click for engelsk version

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks